Mijn BlueMotion de zuinigste Volkswagen Golf TDI

Volg Mijn BlueMotion op Twitter
het huidige record: 31,7 km/L

We willen laten zien dat iedere autobezitter gemakkelijk kan meewerken aan het creŽren van een groene wereld. Het initiatief van MijnBlueMotion past voor de volle 100% binnen de doelstelling van Gofour.org. - TCE Gofour.com

MijnBlueMotion draait om praktische innovatie, niet om cijfers uit een boekje. Wij werken dagelijks aan dieselmotoren en hebben veel ervaring met Volkswagen. Wij zijn enthousiast over dit project en delen graag onze kennis en ervaring hiervoor! - Carrec Technocenter

Onze organisatie sponsort MijnBlueMotion vanwege het unieke en interessante concept. Onze bedrijfsfilosofie sluit naadloos op dit project aan en wij werken daarom graag mee aan dit ludieke initiatief. - Maxxis Banden

Maxxis Banden sponsort Mijn BlueMotion

Reedijk Banden Import BV gaat met haar exclusieve bandenmerk Maxxis Banden, o.a. bekend van Veronica’s tv-programma ‘De Grote Beurt’, Mijn BlueMotion sponsoren door het leveren van autobanden.

De juiste bandenmaat die het huidige brandstofverbruik verder zou moet terugdringen is 165/80TR15. Maxxis biedt hierin een kwalitatief goede personenwagenband type MA-701.

Door over te gaan op deze maat (165 mm. breed) wordt de rolweerstand aanzienlijk verlaagd waardoor ook het brandstofverbruik afneemt. De kwaliteit van de Maxxis banden zal tevens een gunstige invloed hebben op de doelstelling van dit project.

Maxxis Banden wordt al 20 jaar met succes door Reedijk Banden Import BV geïmporteerd. Het van oorsprong Aziatisch merk behoort reeds meer dan 40 jaar tot de grootste bandenproductenten wereldwijd, waarbij Maxxis de competatieve en technolgische scherpheid behoudt die een marktleider behoort te hebben. Het leveren van hoge kwaliteitsproducten en service verlening staan zeer hoog in het vaandel en levert waardering en vertrouwen van de consument. Maxxis International werd opgericht in 1967 en begon als fietsbanden producent. Vandaag de dag levert Maxxis banden in meer dan 150 landen en produceert banden voor personenwagens, bestelwagens, SUV/4x4, motoren, all-terrain wagens, grasmaaiers, racewagens, carts, aanhangers, caravans, vrachtwagens, autobussen, fietsbanden etc. Om de kwaliteit te bewaken worden de banden o.a. getest in speciale testcenters in de Verenigde Staten, China, Taiwan en Nederland.

Maxxis banden zijn te koop voor een betaalbare prijs en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor zuinige rijders is Maxxis een logische keuze.

Lees meer over Maxxis Banden en het assortiment op www.maxxisbanden.nl

A.s. zaterdag 9 januari worden de banden gemonteerd.